Olasztermékek

Daniela azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy weboldala legyen egyszerű, átlátható, letisztult, könnyen kezelhető és legyen benne egy kis olasz hangulat. 

Mivel nem volt saját logója frissen indult vállalkozásának, ezért ezt is elkészítettük számára. Termékeinek fotózásával is megbízott minket és a fotók utómunkálataival. Jó volt együtt működni, gyorsan és zökkenőmentesen tudtunk haladni a munkával. S végül Daniela is nagyon elégedett volt mindennel. 

Webáruházában igazi, eredeti olasz termékeket árul, amelyeket ő maga hoz be Olaszországból. Ínyenceknek valódi gyöngyszem  Szarvason és környékén. 

Weboldala: olasztermekek.hu

kérek ajánlatot

Tiger Tech 

Egy megújuló márka új honlapja. A számítástechnikai termékekkel foglalkozó cég, saját márkás termékeinek webáruháza. Logójuk adott volt, amelyet vektorizálni kellett. Mivel az alapszíne az arculatuknak a fekete-narancssárga, ezen színek köré építettük a weboldal elemeit. Hangulatos jól átlátható, fiatalos – dinamikus weboldalt alkottunk, mellyel nagyon meg volt elégedve Gábor. Megnyerték tetszését az általunk készített grafikai elemek is, ezért az új termékeik csomagolásának megtervezését is ránk bízta, amelyek szintén nagy sikert arattak. Köszönjük.

Webáruházakban a játékélmény fokozását biztosító perifériák, mint Bluetooth hangfalak, fejhallgatók, billentyűzet, gamer egér, full HD webkamera kaphatóak.

Weboldaluk: www.tigertech.hu

kérek ajánlatot