rendeld meg most foglalási weboldalad

2021 Március 31-ig 20% kedvezménnyel!

megéri elegánsnak lenni

Elegáns bemutatkozás

Elegáns, átlátható weboldalt készítünk. Amely tükrözi a nyaralód hangulatát. Kiemeljük szépségeit, előnyeit, kedvező adottságait. Leírásokkal, akár egyedi ikonokkal, grafikai elemekkel készítünk teljesen egyedi csak rólad (nyarlódról) szóló weboldalt.

Kattints ide és nézd meg: teszthonlapunk

kérj ajánlatot!

a legegyszerűbben

Pofonegyszerű online foglalási rendszer

Nincs több elírás, elveszett telefonszám, jegyzet. Minden egy helyen egyszerűen! A látogató pontosan láthatja mely napok a még elérhetőek, melyek a függő foglalások, és a lefoglaltak. Nagyon egyszerű űrlap kitöltésével teheti meg foglalását amiről azonnal értesítést kap e-mailben a foglalásokat kezelő is és a vendég is. Az admin felület is átlátható, gyerekjáték a kezelése. 

Kattintson ide, próbálja ki a foglalást: teszthonlap foglalási oldal

 

 

kérj ajánlatot!

összehangolva

extra 

FOGLALÁSI NAPTÁR SZINKRONIZÁLÁS

Az oldalba ágyazott foglalási naptár szinkronizálható a szállás pont hu oldalán regisztrált szállásadó profil naptárával.

MIT JELENT EZ?

Amennyiben ön a szállásadó helyét beregisztrálta az országos foglaló portálra (szállás pont hu) abban az esetben az ottani foglalásokat kell előnyben részesíteni.

  • Az általunk integrált naptár maximálisan szinkronizálható a fent említett portálon található naptárával.
  • Az így létrejött foglalások azonnal megjelennek foglaltként a saját honlapján általunk beállított naptárban, így nem jöhet létre duplikáció. 
  • A fent említett  portál naptárában is megjelennek az ezen az oldalon lefoglalt napok, így sokkal több esélye van arra, hogy üres jártatok nélkül működjön a vendégháza.
  • Felhasználó barát foglalási rendszer, pár kattintással történik a foglalás. 
  • Egyszerű admin felület, nem okoz gondot a foglalások kezelése.
kérj ajánlatot!