webáruház EXTRA

Mennyibe fog kerülni a weblapom?

Az általunk összekészített standard csomagokban leírjuk mi mennyibe kerül. Ha nincs külön egyedi igényed, akkor pontosan annyit kell fizetned amit leírtunk neked. Görgess lejjebb, hogy minden részletre fény derüljön.

Mit fog tartalmazni a csomag?

Alább pontosan részletezzük, hogy milyen elemekből rakjuk össze a weblapodat. Ezek az elemek szükségszerűek, ahhoz hogy jól működjön és biztonságosan. 

Hogyan épül majd fel a honlapom?

Egészen pontosan arról van szó, hogy mit fog látni a látogató. Gyakorlatilag a kezdő oldal a legfontosabb benyomás, és még pár megszokott kapcsolódó oldal, melyeket a top menüből lehet elérni, mint például bemutatkozás, kapcsolatok, galéria. Alább bővebben is részletezzük ezeket.

tartalom és árak

Teljes ügyintézés. (foglalás, aktiválás stb.)

2 500 ft

Teljes ügyintézés,

adminisztráció.

2 500 ft

A honlap átfogó arculatának kialakítása. 

10 000 ft

5db  email fiók elkészítése. (nev@domained.hu)

3 000 ft

A honlap vírusvédelmének biztosítása.

10 000 ft

Aktív spamszűrő telepítése és beállítása

5 000 ft

Létrehozzuk az alap oldalakat honlapodon.

20 000 ft

Egy fő (top) menüt és egy másodlagos menüt készítünk.

10 000 ft

A csomaghoz kettő kapcsolati űrlapot készítünk

5 000 ft

Megmutathatod a térképen hol találnak rád

5 000 ft

A vizuális élmény fokozására. Javasolt szolgáltatás.

5 000 ft

Komplett webáruházat készítünk. 

50 000 ft

Cookie szabályzat elkészítése, és modul telepítése.

5 000 ft

ASZF, vásárlás menete oldalak elkészítése.

15 000 ft

Kettő raktárkészlet összekapcsolása webáruházaddal

180 000 ft

Weboldal egyszerű vásárlása

Amennyiben pont egy ilyen weboldalra van szükséged, egyszerűen töltsd ki az igénylőlapot, és küldd el nekünk. Ezután mi megkeresünk telefonon, egyeztetünk és ha valóban megfelel az ajánlatunk, csak akkor készítjük el a honlapot számodra! Fizetni a honlap átvételekor kell majd 🙂

  Van kedvezményes kuponkódod? Írd be a rubrikába!

  Ne halogasd a döntésed!

  Foglald le weboldaladat nálunk!

  Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

   

   

  283 000 ft

  * Az ebben a csomagban feltüntetett automatizálás árát nem tudjuk minden esetben előre garantálni, mivel az a fejlesztéstől függ.

  webáruház EXTRA

  Ha nem csak bemutatkozni szeretnél, de konkrét termék értékesítéssel is szeretnél foglalkozni, akkor egy jól működő webáruházra van szükséged. Az általunk készített weboldalak wordpress alapúak, és a Woo Commerce webáruházat telepítjük. Nagyon jól  bevált, folyamatosan frissülő és rengeteg plugint fejlesztenek hozzá, hogy az egészen egyedi igényeket is zökkenőmentesen ki tudja szolgálni. A webáruház Plusz csomagunkban külső raktárkészlet kezelés lehetőségét is biztosítani tudjuk, egyéni modulokkal.

  WEBOLDALAD FELÉPÍTÉSE:

  •       egy Kezdőoldalt, ahol a céged, és/vagy fő tevékenységed, szolgáltatásod kerül részletes bemutatásra. Itt mutathatod meg mivel és hogyan foglalkozol, milyen szolgáltatást kínálsz.
  •       egy Bemutatkozó oldalt, ahol saját és céged rövid története kerül leírásra. Ez szükségszerű a bizalmi faktor kialakítására és növelésére, leendő ügyfeleid számára. (Minden esetben a te feladatot a leírást elkészíteni)
  •    Webáruház oldalaitt jelennek maguk a termékek, kategóriák,  alkategóriák stb . Ezt az oldalt is teljesen egyedire lehet konfigurálni, az egyedi igényeknek megfelelően.
  •       egy Kapcsolati oldalt, amely tartalmaz egy kapcsolati űrlapot, pontos elérhetőségeket, igény szerint térképet a vállalkozásod, üzleted megjelölésével.
  •       Egy Blog oldalt, ahol igényesen kialakított blog cikkeket hozhatsz létre, amellyel fenntarthatod ügyfeleid érdeklődését, és naprakész információkkal láthatod el őket.
  •       Egy Galéria oldalt, amelyben bemutathatod vállalkozásodat, amennyiben szükséges a vizuális információ.
  • Ezen kívül lehetséges még több oldal/aloldal kialakítása is, amelyeket egyedi igényfelmérés esetén egyeztetünk.

  megrendelés

  webáruház extra csomag 

  A domain név az url-ben szereplő rád, cégedre utaló elnevezés esetleg fantázianév, ékezetek nélkül. Ez elengedhetetlen. A domain név lefoglalásával kapcsolatos ügyintézést elvégezzük.

  A tárhely ahol a weblapod és minden hozzátartozó elem tárolódni fog. A tárhelyed foglalását és az azzal járó ügyintézést elvégezzük.

  Kialakításra kerül weblapodnak az arculata, a felhasználandó színek, betűformátumok, a weboldaladon elhelyezendő elemek pozicionálása, a menük, widgetek, és egyéb elemek személyre szabása is megtörténik.

  A domain névhez tartozó e-mail fiókokat készítünk el számodra, maximum ötöt. Mint például info@domainneved pont hu. Természetesen egyeztetünk, mire van igényed.

  Elengedhetetlen az állandó támadások miatt weboldalad sebezhetőségét a legminimálisabbra csökkenteni. Telepítjük a modult és be is állítjuk, hogy hatékonyan védje honlapodat.

  A bosszantó kis robot hozzászólások és üzenetek ellen véd. Ha van olyan tartalom amihez engedélyezed a hozzászólást, vagy véleményt, akkor ez szükségszerű. 

  A weblapod több oldalból áll össze. A nyitó (kezdő) oldal mellett, még más, funkciójuktól függően, külön oldalakat hozunk létre. Ezek: bog oldal, kapcsolati oldal, bemutatkozás, galéria.

  Hogy minden oldal könnyen elérhető legyen, menüben jelenítjük meg ezeket. Amennyiben több oldalt szeretnél, kapcsolódó oldalakkal, ezek legördülő menükben jelennek meg. Egy top menüt és egy másodlagos menüt készítünk neked.

  A kommunikáció lényege, ha megszólítod a közönséged, akkor ők is meg tudjanak szólítani téged. Erre jók a kapcsolati űrlapok, ahol feliratkozást, vagy egyszerű információ vagy ajánlatkérést tudnak eszközölni látogatóid.

  A térképet a kapcsolati oldaladon helyezzük el, hogy egészen pontosan tudják ügyfeleid, hol vagy megtalálható. Olyan vállalkozásoknál, ahol személyes megkeresés is szükséges, nagyon praktikus elem.

  A képgalériádnak a személyre szabása, vizuális élmény növelése a cél. Kényelmes könnyen kezelhető galériát hozunk létre.

  Komplett webáruház elkészítése. Maximum 20 egyszerű termék feltöltése.

  Kettő raktárkészlet beimportálása egyedi programozással. 

  Bizonyára már ismerős a sütik használatáról szóló kötelező elem a weboldalakon. Kötelező elhelyezni, hogy látogatóid értesülhessenek erről a tényről.

  Az adatvédelmi irányelvek elkészítése és elérhetősége is kötelező elem minden oldalon, ahol kapcsolatfelvételi űrlap is kerül elhelyezésre. 

  Általános Szerződési Feltételek elkészítése és elhelyezése weboldaladon.

  Weboldal egyszerű vásárlása

  Amennyiben pont egy ilyen weboldalra van szükséged, egyszerűen töltsd ki az igénylőlapot, és küldd el nekünk. Ezután mi megkeresünk telefonon, egyeztetünk és ha valóban megfelel az ajánlatunk, csak akkor készítjük el a honlapot számodra! Fizetni a honlap átvételekor kell majd 🙂

   Van kedvezményes kuponkódod? Írd be a rubrikába!

   Ne halogasd a döntésed!

   Foglald le weboldaladat nálunk!

   Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

    

    

   283 000 ft

   * Az ebben a csomagban feltüntetett automatizálás árát nem tudjuk minden esetben előre garantálni, mivel az a fejlesztéstől függ.

   A legjobb választás volt a Webelegant csapatát megbízni honlapom kialakításával. Hihetetlenül gyorsan elkészültek a munkával, segítőkészek és nagyon rugalmasak!

   – Moler Daniela