Fa-álmok

Csodálatos fából készült alkotások. Madáretetők, hintalovak, hintaágyak, asztalok, székek, faházak, pergolák. Minden mi szem-szájnak ingere. Gyönyörű igényes munkák Kovács Gyulától. 

Teljes egészében ránk bízta a weboldal arculatát. Ezért hozzánk híven a letisztult könnyen és jól kezelhető weboldalt készítettünk, teljes megelégedésére. Nézzétek meg gyönyörű munkáit. 

Logó tervezés: Mivel logótervezéssel is foglalkozunk, ezt is ránk bízta Gyula. Elmondta milyet szeretne, mi pedig megvalósítottuk. 

Weboldaluk: www.fa-almok.hu

kérek ajánlatot

Olasztermékek

Daniela azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy weboldala legyen egyszerű, átlátható, letisztult, könnyen kezelhető és legyen benne egy kis olasz hangulat. 

Mivel nem volt saját logója frissen indult vállalkozásának, ezért ezt is elkészítettük számára. Termékeinek fotózásával is megbízott minket és a fotók utómunkálataival. Jó volt együtt működni, gyorsan és zökkenőmentesen tudtunk haladni a munkával. S végül Daniela is nagyon elégedett volt mindennel. 

Webáruházában igazi, eredeti olasz termékeket árul, amelyeket ő maga hoz be Olaszországból. Ínyenceknek valódi gyöngyszem  Szarvason és környékén. 

Weboldala: olasztermekek.hu

kérek ajánlatot

Tiger Tech 

Egy megújuló márka új honlapja. A számítástechnikai termékekkel foglalkozó cég, saját márkás termékeinek webáruháza. Logójuk adott volt, amelyet vektorizálni kellett. Mivel az alapszíne az arculatuknak a fekete-narancssárga, ezen színek köré építettük a weboldal elemeit. Hangulatos jól átlátható, fiatalos – dinamikus weboldalt alkottunk, mellyel nagyon meg volt elégedve Gábor. Megnyerték tetszését az általunk készített grafikai elemek is, ezért az új termékeik csomagolásának megtervezését is ránk bízta, amelyek szintén nagy sikert arattak. Köszönjük.

Webáruházakban a játékélmény fokozását biztosító perifériák, mint Bluetooth hangfalak, fejhallgatók, billentyűzet, gamer egér, full HD webkamera kaphatóak.

Weboldaluk: www.tigertech.hu

kérek ajánlatot

Webelegant

A honlapkészítés új dimenziója.

Legyen célratörő, átlátható, de ugyanakkor egyedi és elegáns is. Meglátásunk szerint, ez nem annyira bonyolult feladat, mint amilyennek látszik. A piacon lévő mai honlapok sok szempontból elvérezhetnek, mivel követnek egy jelenlegi divatot, de az nem biztos, hogy hozza azokat az eredményeket, amelyeket elvárhatnának attól.

Tudjuk, hogy sokan elhiszik, hogy két kattintással létre lehet hozni egy weboldalt, és még az is lehet hogy valóban. De az eredményt nem lehet összehasonlítani egy profi alapokra helyezett, alaposan összehangolt, valóban jól működő honlappal. 

Az egyediség pedig mindig önmagáért beszél.

Weboldala: webelegant.hu

kérek ajánlatot

Körös-Völgye Vendégház

A Körös-Völgye Vendégház 2020-ban épült igazi luxusélményt nyújtó szálleshely a Körös partján. 10 de akár 16 fő befogadására is képes. A kikapcsolódni vágyók mindent megtalálnak amire szükségük lehet. Szauna, jakuzzi, dupla medence, modern játszótér gyerekeknek, tripla stég a horgászni vágyóknak, hatalmas fedett, körbe üvegezett terasz, 6 szoba melyekhez külön mosdóhelyiségek lettek kialakítva. Felszereltségét illetően is  magas színvonalú. Weboldalukon egyszerű foglalási rendszerrel, pár kattintással is foglalható a szállás. Gazdagon elláttuk a honlapot információkkal, érdemes körültekinteni.

Webhely: korosvolgyevendeghaz.hu

kérek ajánlatot

Skybotechnik

Repülőgép szimulátor gyártás-értékesítés.

Régi tervünk vált valóra, amikor 9 évvel ezelőtt elkezdtük a repülőgép szimulátorok gyártását és értékesítését. Magyarországon elsőként kínáljuk ezt a magas színvonalú, minden igényt kielégítő, felejthetetlen élményt nyújtó szimulátort, mind a profi pilótáknak, mind a szórakozni vágyó érdeklődőknek. Egyedi személyre szabott oktatási, kereskedelmi vagy szórakoztató repülőgép szimulátorok tervezésével és gyártásával foglalkozunk , helyszíni összeszereléssel is. EASA ( Europai Légügyi Hivatal) által definiált FNPT II / FAA 4. és 5. típus-specifikus tanúsítvány az A320 szimulátorhoz igény esetén megvalósítható !

 

Weboldala: skybotechnik.com

kérek ajánlatot

minta weblapok

Ingatlan Közvetítő Irodáknak

Ingatlan közvetítő irodáknak készített munkáink alapján készítettünk sablon oldalt, a funkciók megtekintéséhez.

  • Exluziv – elegáns megjelenés
  • Összetett szűrő a kereséshez 
  • Könnyen áttekinthető, és könnyen kezelhető 
  • Egyszerű kapcsolat felvétel ingatlan eladáshoz

Webhely: ingatlan.webelegant.hu

kérek ajánlatot

SZÁLLÁS – VENDÉGHÁZ BEMUTATÁS ONLINE FOGLALÁSI RENDSZERREL

Előre beállítottunk egy sablon oldalt, amely prezentálja milyen elegánsan, letisztultan lehet bemutatni egy vendégházat. Az online foglalási rendszerrel pedig hihetetlenül egyszerű dolga lesz a kiadónak.

Weboldala: tesztoldal szállásadóknak

kérek ajánlatot