Weboldalkészítés

Azon dolgozunk csapatunkkal, hogy a legjobbat nyújtsuk neked! Ahogyan cipőt is a boltban veszel, nem pedig otthon kezdesz el barkácsolni, úgy a honlapépítés is igényel megfelelő (szakmai) tudást, tapasztalatot.

Nem szeretnék közhelyekbe bocsátkozni, de nagyon is igaz, hogy az ingyen összerakhatod magadnak reklámok mögött, sok izzadságos óra alatt összeszenvedett, nem igazán jól működő weboldalak vannak. Persze akinek már van tapasztalata és tudása, könnyebben hoz jobb eredményt. De még akkor is hiányzik a sablon mögül kibujtatott egyediség. Amit a sablon hoz, az olyan mint a konfekció ruházat, egy rövidebb séta során is szembe jöhet veled 5-7 db szinte teljesen ugyanolyan. Félreértés ne essék, mi magunk is használjuk a sablonokat, mert rendelkeznek olyan előre beállított funkciókkal, amelyek használatával időt spórolunk meg. Viszont, szinte teljesen biztos, hogy mindenkinek valami más kell, valami egyedi. Az sem árt ha van némi HTML ismereted, vagy CSS, és PHP. Ezek nem káromkodások hanem rövidítések. Persze meg lehet úszni ezen ismeretek nélkül is egy viszonylag jó honlap felépítését. A legtöbb esetben word press-el dolgozunk. Ez az úgynevezett nyílt forráskódú honlapépítő környezet. Rengeteg ingyenes sablonnal és kiegészítő modullal. Nem is nagyon bonyolult, sőt. Nagyon sok segítő anyag van az interneten a kezeléssel kapcsolatban, így már akár pár perc (na jó legalább 60 perc, ha nem számolom bele a domain név foglalást és tárhely foglalást) alatt is lehet egy honlap alapod.

De ahhoz hogy rövid időn belül, nagyon jó, megfelelően funkcionáló, ne adj isten reszponzív honlapod legyen, kissé megfűszerezve egyedi grafikával, igen is kell a tapasztalat, és az ilyen irányú tudás. És még nem is beszéltem a képi elemekről, hogy mekkorák legyenek, milyen felbontásban érdemes, ha nem fényképet akarsz, hanem kicsit össze szerkesztett bannereket, jó ha valami képszerkesztő programhoz is konyítasz, és a többi, és a többi. Kereső optimalizálás, egy két api kulcs elhelyezése, cookie szabályzat, űrlapok készítése ha kommunikálni is szeretnél. Soroljam? Ezek mind olyan buktatók, amibe beletörhet egy kezdő bicskája. Természetesen idővel meg lehet tanulni, sok-sok utána olvasás, tanulás útján. De kinek van erre ideje? Ha egy olyan reklám miatt ugrottál bele ami gyorsan és ingyen hirdeti a weboldal elkészítését, biztos vagyok benne, hogy időd az nem sok van és lehet hogy épp pénzed sem, de hidd el, megéri a megfelelőt megfizetni.

Még rádobhatok egy lapáttal, ha a szövegírásról is akarnék beszélni. Mennyire fontos a jól megfogalmazott és jól irányzott duma! De ez egy másik bejegyzés tartalma lesz.

Egy szónak is száz a vége mi gyorsan el tudjuk készíteni amennyiben a megrendelő minden szükséges képi, és írásos anyagot a rendelkezésünkre bocsát. Az ingyenesség ki van zárva ebben az esetben, hiszen a tudásunkat és a munkánkat ki kell fizetni. De ezt te is tudod, hogy természetes és korrekt. Megfizethetőek áraink, és biztos, hogy jót kapsz érte.